fine web art web design zoekmachine optimalisatie

Meer webdesign diensten

Wanneer u zelf de controle wilt houden over de inhoud (content) van uw website, dan is een CMS (content management systeem) een logische keuze. Fine Web Art biedt de mogelijkheid tot het maken van een specifiek CMS systeem waarmee u de inhoud van uw website makkelijk kunt aanpassen en beheren. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van teksten, het uploaden van foto's, het uploaden van artikelen etc. Een content management systeem is een logische keuze voor iedereen die zijn eigen website wil beheren.

Voorbeelden van websites met een CMS in onze portfolio zijn: www.interimzoeker.nl, www.vijfsterrenleiden.nl en www.snelhuurwonen.nl. Deze websites hebben een verborgen gedeelte waar de beheerder bijvoorbeeld nieuw te verhuren woningen kan uploaden met bijbehorende foto's. Andere voorbeelden van websites die vaak een content management systeem hebben zijn webwinkels/online winkels.

Website beheer is eenvoudig via een CMS

Website beheer - CMS Een Content Management Systeem is ook toepasbaar in uw bestaande website. Het is in uw site in te voeren zonder dat de vormgeving van uw website aangepast moet worden. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om gelijktijdig aanpassingen / verbeteringen in uw bestaande site door te voeren naar gelang uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Fine Web Art biedt u de mogelijkheid om een website met een CMS systeem te laten ontwikkelen. In elk geval zal worden bekeken of het de moeite waard is om voor een CMS systeem te kiezen, want vanzelfsprekend vergt een dergelijke website meer ontwikkelingstijd. Als u meer informatie wilt of u hebt nog vragen neem dan contact op met Fine Web Art.