fine web art web design zoekmachine optimalisatie

Meer webdesign diensten

Online webshop?

webshop groei

Ondanks de economische crisis gaat het met de online verkopen nog steeds goed! Nederlandse consumenten kiezen steeds vaker het internet voor hun aankopen. Veel online webshops springen hier handig op in. Ook voor de toekomst blijft deze trend zich doorzetten. Naar verwachting groeit de online omzet in 2012 richting de 103 miljard euro. Daarom is het zonder meer een goede beslissing om te investeren in een goede online webshop. In 2010 kende de online verkoop in Europa een groei van liefst 18 procent. Dit jaar verwacht men een online omzet van meer dan 90 miljard euro (+ 13 %). En heel belangrijk: deze trend blijft zich doorzetten zodat men voor 2012 naar verwachting boven de 100 miljard online verkopen zal realiseren.

 

Waarom een webshop?

online webshop

Verkoopt u een product en denkt u dat internet daarvoor een goede manier is? Zoek dan niet verder, want bij Fine Web Art in Leiden bent u aan het goede adres voor een online internet shop. Fine Web Art biedt de kleine ondernemer de kans om zijn of haar product via internet te verkopen met behulp van een online internet winkel/webwinkel. Er zijn allerlei soorten en maten internet winkels, geavanceeerd en minder geavanceerd. Wij durven echter te stellen dat wat uw product ook is: er is altijd een manier om uw product te verkopen. Fine Web Art in Leiden biedt u daarom de mogelijk om uw producten op uw eigen website te promoten en verkopen. U kunt daarbij denken aan de overzicht pagina met miniatuurafbeeldingen van uw producten met links naar gedetailleerde informatie over het betreffende product.

Voor de verschillende mogelijkheden van een online internet winkel/ webwinkel kunt u contact opnemen want een vrijblijvend advies aanvragen kan natuurlijk altijd!

 

Met iDEAL gemakkelijk betalen in uw eigen webshop

online webshop

iDEAL maakt het mogelijk dat uw klant via zijn eigen bank in uw webshop kan betalen. In 2010 is het aantal consumenten dat iDEAL gebruikte voor een online aankoop gestegen naar 81%, mede doordat klanten op een voor hun vertrouwde manier kunnen afrekenen. Een iDEAL transactie kunt u vergelijken met een pintransactie in een gewone winkel. In 2010 werden ruim 68,8 miljoen iDEAL transacties verwerkt tegenover 45 miljoen in 2009. De totale omzet, dat werd afgerekend met iDEAL als betaalmethode, was in 2010 ruim 5,2 miljard EURO.

 

Wacht niet langer met uw eigen webshop

Neem vandaag nog contact met ons op via: info@finewebart-webdesign.nl en bespreek de mogelijkheden wat wij voor uw webshop kunnen betekenen!