fine web art web design zoekmachine optimalisatie

Meer webdesign diensten

Webdesign

icons

Fine Web Art Webdesign is gevestigd te Leiden. Wij zijn het toonaangevende webdesign bureau in Leiden, Zuid-Holland en omstreken. Het maken van een professionele website kan een tijdrovende taak zijn. Websites zijn er in alle soorten, maten, kleuren en stijlen. Fine Web Art Webdesign streeft ernaar om samen met u als klant een website stijl te kiezen die bij uw bedrijf past!

HTML5 webdesign

HTML5 webdesign

HTML5 (HyperText Markup Language 5) wordt de opvolger van HTML4, wat de huidige standaard is waar websites mee ontwikkeld worden. De definitieve standaard voor HTML5 is nog niet klaar, maar het W3C heeft in maart 2010 een concept van de standaard vrijgegeven, die door steeds meer browsers ondersteund wordt en waardoor webdesigners langzaam aan de overstap beginnen van HTML4 naar HTML5.

Hebben we HTML5 nodig?

Het korte antwoord op de vraag of we HTML5 nodig hebben is: ja. HTML5 bevat een aantal nieuwe functionaliteiten zoals, nieuwe design elementen, nieuwe API's om web applicaties mee te maken, betere support voor audio en video, slepen van bestanden in de browser en nog veel meer. Verder is HTML5 compatibel met oudere versies van de HTML standaard. Door de nieuwe HTML5 standaard zullen webdesigners zich minder zorgen hoeven te maken hoe de website eruit ziet in de verschillende browsers, zoals FireFox, Internet Explorer, Chrome, Opera etc.

Zelf een website maken: makkelijk...of toch niet?

Op het eerste gezicht lijkt het maken van een website een eenvoudige opgave. Er zijn allerlei software pakketten, die u op weg helpen om een website te ontwikkelen. Helaas zijn er veel mensen die denken wel even een website te maken, maar zonder echte kennis in het maken van websites, komen zij meestal bedrogen uit. Een slecht opgezette website zal niet tot het gewenste resultaat leiden: de website oogt vaak niet professioneel en dit geeft niet veel vertrouwen bij de bezoekers van uw website. Daarnaast zal de website slecht scoren bij zoekopdrachten in zoekmachines. Hierdoor wordt uw website niet goed gevonden op internet met als resultaat dat slechts weinig mensen uw website zullen bezoeken.