fine web art web design zoekmachine optimalisatie

Meer webdesign diensten

Welkom bij onze webdesign FAQ

Hoe lang duurt het voordat een webdesign project af is?

De tijdschaal van een project wordt over het algemeen bepaald door de klant. Wanneer u een deadline stelt zullen we proberen om hieraan te voldoen. De meest voorkomende vertraging in de totstandkoming van een website is het wachten op inhoud (tekst / afbeeldingen) die bij ons aangeleverd dienen te worden.

Ik wil dat jullie mijn website design maken, wat moet ik nu doen?

Als u van onze webdesign diensten gebruik wilt maken, dan hoeft u ons alleen te informeren over de domeinnaam die u wilt gebruiken en ons een kort idee van uw wensen te sturen. U kunt de beschikbaarheid van uw domeinnaam controleren op de officiële SIDN website. Wij zullen dan de domeinnaam op uw naam kopen, het juiste hosting pakket voor uw project samen met u selecteren en vervolgens op basis van uw advies, het ontwerp van een eerste webpagina voor u maken.

Dit website design wordt vervolgens samen met u aangepast totdat het website ontwerp door u goedgekeurd is. Daarna hebben wij de teksten en foto's nodig, zodat wij de website helemaal kunnen afmaken.

Hoeveel kost een website / hoe duur is een website?

De prijs voor een website varieert, afhankelijk van het type website dat u zoekt. Een heel eenvoudige website begint al vanaf € 199,-, maar een e-commerce of webshop website kan al oplopen tot boven de € 1000,-. Natuurlijk moet elke website apart beoordeeld worden op de afzonderlijke vereisten, maar deze getallen geven u wel een grof idee.

We vragen een aanbetaling van 30% voor alle projecten. Het resterende bedrag moet dan bij oplevering van het project voldaan worden.

De kosten voor de hosting zijn de enige jaarlijkse kosten die u betaalt.

Wat krijg ik voor mijn geld wat betreft jullie webdesign diensten?

Al onze website designs worden afgeleid van de informatie en eisen die u ons geeft. Wij ontwikkelen uw website uit het niets. Dus alles is mogelijk!

We streven ernaar om al onze klanten waar voor hun geld te geven door middel van een professionele website, die gemakkelijk door bezoekers op Google gevonden wordt. Het is zeker zo dat u goedkopere oplossingen tegen komt op het internet, maar zeker ook duurdere oplossingen! Hier volgt een opsomming van onze kwaliteitsstandaarden:

  • Custom website ontwerp - uw eigen unieke website ontwerp en stijl
  • Domein naam en website hosting
  • Professioneel gecodeerde website volgens de standaarden
  • Geoptimaliseerde web pagina's
  • Geoptimaliseerde afbeeldingen
  • Browser compatibiliteit
  • Goede prijs - kwaliteitsverhouding
  • Verschillende manieren en oplossingen voor uw wensen
  • Support
  • Gratis advies

Wat gebeurt er als ik jullie webdesign offerte formulier invul?

Wanneer u een aanvraag doet voor een vrijblijvende offerte voor een website die u graag wilt hebben, dan vragen wij u een om dit formulier in te vullen en een korte beschrijving te geven over de website en wat u graag zou willen zien. Fine Web Art zal u dan spoedig een email terug sturen met onze ideeën en een prijs/tijd indicatie voor uw website. Door het invullen van het webdesign offerte formulier verplicht u zich tot niets en u hoeft geen gebruik te maken van onze webdesign diensten. De offerte is en blijft vrijblijvend en informatief.

Vragen jullie een aanbetaling wanneer jullie een webdesign opdracht uitvoeren?

Fine Web Art vraagt een aanbetaling van 30% op het totaal bedrag van de offerte.

Verschijnt mijn website in Google?

Fine Web Art zorgt voor de aanmelding van uw website bij verschillende zoekmachines waaronder Google. Wat betreft optimalisatie van uw website, zie ook de volgende vraag.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie betekent dat een website wordt aangepast met als doel dat deze op een zo hoog mogelijke plaats in de zoekmachine resultaten terecht komt. Hierdoor heeft een grotere kans dat uw website gevonden wordt op het internet en daardoor ook meer bezoekers uw website bezoeken. Er zijn verschillende manier op een website te optimaliseren: off-page en on-page optimalisatie. Bij of- page optimalisatie worden externe factoren onderzocht die ervoor kunnen zorgen dat een website beter scoort. Denk bijvoorbeeld aan marktonderzoek, links die naar de website wijzen etc.

Bij on-page optimalisatie wordt naar de code, de tekst en de layout van de website gekeken. Een website die qua code en tekst goed in elkaar steekt zal een positief effect hebben in de zoekmachine resultaten.

Is het nodig dat wij elkaar ontmoeten voordat u aan de webdesign opdracht begint?

In de meerderheid van de gevallen is een ontmoeting niet nodig en 90% van onze websites worden afgeleverd met alleen email en telefonisch contact. Gedurende de webdesign fase, zult u de website ontwikkeling online kunnen volgen.

Welke support leveren jullie na oplevering van een webdesign opdracht?

Na het opleveren van een door ons ontwikkelde website leveren we ook support. Elke kleine verandering or toevoeging worden gratis uitgevoerd in de eerste maand na oplevering. Support voor de website na de eerste maand wordt uitgevoerd volgens een uurtarief.